Combat

Publicerad 2009-02-05 20:22:32 i Vardagligt prat,

Idag hade jag bara tre lektioner - matte, engelska och spanska. Ganska härligt om jag får säga det själv. Men bara för att lektioner är inställda betyder det inte att man är ledig inte. Ingen rast och ingen ro. När jag hade kommit hem, runt tio, var det bara att sätta sig med böckerna och börja plugga. Skönt att få saker gjorda!

Slutade vid fyra och då mötte jag pappa så vi cyklade hem tillsammans. Pluggade igen och åt lite, sen åkte jag iväg på träning. Gick på combatpasset och det var väldigt kul. Slag och sparkar är bra att öva på liksom, ifall man möter någon dåre någongång ;) Haha! Men jag tyckte inte att det var så jobbigt så jag fick göra lite annat för att trötta ut mig och gissa om jag blev trött. Och när jag skulle ringa till pappa för att han skulle komma och hämta mig, så kom jag fram till att jag hade glömt mobilen hemma. KLANT! Helt utmattad och irriterad på mig själv fick jag börja promenera hemmåt. Deeet var jobbigt, men hem kom jag. Och när jag kom hem hade mamma och pappa tydligen åkt till stan för att hämta mig, eftersom jag inte hade ringt än och klockan var ganska mycket, och det betydde att jag kom inte in. Haha! Fick stå ute och vänta jättelänge innan dom kom. Och nej, jag hade inga nycklar. Eehe. En ganska yr dag kan man säga.

Näni, nu väntas plugg hela natten lång.
FUNNY - or not.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin Berg

Mitt namn är Elin, men jag kallas för Fröken Berg. Jag är en glad och träningstokig tjej från Värmland som är bosatt i mysiga Göteborg. Jag jobbar i medlemsservice på Friskis&Svettis i Majorna. Där får jag vistas i en miljö som jag älskar och möta fantastiska människor varje dag. I min blogg skriver jag om framför allt träning, kost och hälsa, som är mina största intressen, men jag delar även med mig av egna tankar, min garderob, fotografier, musik och annat skoj. Jag älskar att inspirera andra människor så jag hoppas att du som läser tar med dig något härifrån och får en känsla av att vilja läsa min blogg igen. Om ni har frågor och vill komma i kontakt med mig så är det fritt fram att maila mig på: elin.berg@live.se

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela