Grattis snygg-Mia ;)

Publicerad 2009-02-08 14:40:20 i Vardagligt prat,

Gårdagen var jättelyckad. Mia hade fixat mat och dricka och allt möjligt. Så himla fint! Och gott var det också. Slog klackarna i taget och dansade konstant. Åh, det är såå roligt och dansa. Haha.
Och så tack igen Mia för en superrolig kväll och grattis på 18årsdagen. Hihi

Imorse mådde jag faktiskt hyffsat bra. Jag lyckades hålla måttet igår och drack typ 10 glas vatten innan jag la mig. Duktigt gjort! Försöker vila upp mig idag eftersom vi ska upp så tidigt i morgon. Känns som om jag kommer vara halvdöd i morgon bitti :-| Jaja, det får väl gå!

Måste plugga idag också, igen. Det tar aldrig slut. Men men, vad gör man? Bara och göra sitt bästa helt enkelt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin Berg

Mitt namn är Elin, men jag kallas för Fröken Berg. Jag är en glad och träningstokig tjej från Värmland som är bosatt i mysiga Göteborg. Jag jobbar i medlemsservice på Friskis&Svettis i Majorna. Där får jag vistas i en miljö som jag älskar och möta fantastiska människor varje dag. I min blogg skriver jag om framför allt träning, kost och hälsa, som är mina största intressen, men jag delar även med mig av egna tankar, min garderob, fotografier, musik och annat skoj. Jag älskar att inspirera andra människor så jag hoppas att du som läser tar med dig något härifrån och får en känsla av att vilja läsa min blogg igen. Om ni har frågor och vill komma i kontakt med mig så är det fritt fram att maila mig på: elin.berg@live.se

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela