immaturely

Publicerad 2009-02-23 20:23:01 i Vardagligt prat,

Konstig dag. En från början härlig promenad fick ett ledsamt slut. Ledsamma låtar på mobilen är inget vidare säger jag bara. Usch! Får fixa annan musik så man slipper sånt här.

Kollade nyss på GG. Har inte sett på ett bra tag, men nu på lovet hinner man titta ikapp. Och det är såå bra. Alla är dösnygga också. Ett baota plus i kanten liksom.

Satt nyss och funderade på vad jag ska göra i veckan. Har inget speciellt planerat förutom fredag, som jag för övrigt har lite beslutångest för, men det löser sig nog. Bestämde mig för att ringa mormor, så nu ska jag dit och äta lunch på onsdag och sen ska vi ut och fika i stan. Mysigt som bara den.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin Berg

Mitt namn är Elin, men jag kallas för Fröken Berg. Jag är en glad och träningstokig tjej från Värmland som är bosatt i mysiga Göteborg. Jag jobbar i medlemsservice på Friskis&Svettis i Majorna. Där får jag vistas i en miljö som jag älskar och möta fantastiska människor varje dag. I min blogg skriver jag om framför allt träning, kost och hälsa, som är mina största intressen, men jag delar även med mig av egna tankar, min garderob, fotografier, musik och annat skoj. Jag älskar att inspirera andra människor så jag hoppas att du som läser tar med dig något härifrån och får en känsla av att vilja läsa min blogg igen. Om ni har frågor och vill komma i kontakt med mig så är det fritt fram att maila mig på: elin.berg@live.se

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela