Relax

Publicerad 2009-02-05 11:24:37 i Vardagligt prat,

Som alltid på torsdagar har jag sovmorgon till 9.40, då geografin börjar. Men idag när jag kom till skolan fick jag reda på att lektionen var insälld och inte nog med det så var även historian inställd, som är precis efter. Det betydde alltså att jag började igen vid ett. Jaa, det var bara att gå ut och låsa upp cykeln och cykla hem igen.

Nu sitter jag här med massa böcker och en stor kopp uppdrucken te. Kände att den dom här timmarna ska jag utnyttja. Så det är väl bara för mig att fortsätta här helt enkelt.

Ikväll ska jag på combat och svettas som en gris.
Hääärligt! Men pusshej

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin Berg

Mitt namn är Elin, men jag kallas för Fröken Berg. Jag är en glad och träningstokig tjej från Värmland som är bosatt i mysiga Göteborg. Jag jobbar i medlemsservice på Friskis&Svettis i Majorna. Där får jag vistas i en miljö som jag älskar och möta fantastiska människor varje dag. I min blogg skriver jag om framför allt träning, kost och hälsa, som är mina största intressen, men jag delar även med mig av egna tankar, min garderob, fotografier, musik och annat skoj. Jag älskar att inspirera andra människor så jag hoppas att du som läser tar med dig något härifrån och får en känsla av att vilja läsa min blogg igen. Om ni har frågor och vill komma i kontakt med mig så är det fritt fram att maila mig på: elin.berg@live.se

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela