Semlor

Publicerad 2009-02-25 22:42:54 i Vardagligt prat,

Kom till mormor vid halv 1 och gick hem vid 4. Tiden går fort när man har kul. Åt ju lunch där och det var första gången och testade att äta lamm. Det var väl rätt okej? Lite knepigt bara. Och mormor säger alltid, om den mat hon lagar, att det är fel på något. Nästa gång jag ska dit så funderar jag på att inte be om lunch. Hon bara klagar. Haha! Sen så fick jag två hembakta semlor och typ 1000 apelsiner. Tror ni jag var mätt när jag gick därifrån? Ganska så. Eller jo, jag gick inte. Jag rullade.

Och idag har jag faktiskt dammsugit både hallen och köket. Försökte mig på matten igen och idag gick det faktiskt bättre, men jag känner mig fortfarande typ sämst. Usch, kommer gå uselt på provet.

Ska sova tidigt idag!
Snart godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin Berg

Mitt namn är Elin, men jag kallas för Fröken Berg. Jag är en glad och träningstokig tjej från Värmland som är bosatt i mysiga Göteborg. Jag jobbar i medlemsservice på Friskis&Svettis i Majorna. Där får jag vistas i en miljö som jag älskar och möta fantastiska människor varje dag. I min blogg skriver jag om framför allt träning, kost och hälsa, som är mina största intressen, men jag delar även med mig av egna tankar, min garderob, fotografier, musik och annat skoj. Jag älskar att inspirera andra människor så jag hoppas att du som läser tar med dig något härifrån och får en känsla av att vilja läsa min blogg igen. Om ni har frågor och vill komma i kontakt med mig så är det fritt fram att maila mig på: elin.berg@live.se

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela