Spikat och klart - resan bokad!

Publicerad 2009-02-26 22:08:14 i Vardagligt prat,

Åh! Mamma och jag bokade nyss det sista inför resan. Det känns hur jävla bra som helst. Vi ska åka till Alicante i Spanien från den 15 maj - 18 maj. Kommer bli helt underbart!

Förra året när jag, mamma och pappa åkte till Sicilien i Italien var det med chaterbolaget Fritidsresor och så åkte vi med flygbolaget Norwegian. Det var väl ungefär 150 platser i planet och alla var i princip bokade. Så ropade dom i hörtalarna att Fritidsresor skulle lotta ut två flygbiljetter till Alicante. Och vem tror ni vinner om inte mamma? Av 150 platser satt hon på den rätta. Haha helt sjukt! Först tänkte vi inte utnyttja dom, men så bestämde jag och mamma för typ en-två veckor sen att vi skulle åka och nu är det klart. Yippie!
Kommentarer

Postat av: chatrine

Publicerad 2009-02-27 15:54:58

oh ser riktigt härligt ut det där :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin Berg

Mitt namn är Elin, men jag kallas för Fröken Berg. Jag är en glad och träningstokig tjej från Värmland som är bosatt i mysiga Göteborg. Jag jobbar i medlemsservice på Friskis&Svettis i Majorna. Där får jag vistas i en miljö som jag älskar och möta fantastiska människor varje dag. I min blogg skriver jag om framför allt träning, kost och hälsa, som är mina största intressen, men jag delar även med mig av egna tankar, min garderob, fotografier, musik och annat skoj. Jag älskar att inspirera andra människor så jag hoppas att du som läser tar med dig något härifrån och får en känsla av att vilja läsa min blogg igen. Om ni har frågor och vill komma i kontakt med mig så är det fritt fram att maila mig på: elin.berg@live.se

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela