Anmäla?

Publicerad 2009-02-19 23:33:13 i Vardagligt prat,

Skaffa en anonym bilddagbok för att be om förlåtelse och sen radera den? Men snälla. Är ni verkligen så fega? Så otroligt löjligt så det finns inte. Jag trodde inte man kunde sjunka så lågt som ni gjorde, men det visade sig att man tydligen kan det. Och tro inte att det går att förlåta genom att skriva ett privat meddelande på bilddagboken. Var det verkligen det enda ni kunde komma på? Oj oj oj, nästan komist alltså.

Och att ni inte ens vågar stå för vad ni gör, det gör mig så otroligt förbannad så ni vet inte. Men det kommer nog komma fram tillslut fram vilka ni är, om det sker utan anmälan eller inte återstår och se.

Jag säger det igen:
Shame on yoooooooooooooooou.

Kommentarer

Postat av: Oskar

Publicerad 2009-02-21 10:46:13

haha dom blev ju ägda :D

Postat av: Mathilda

Publicerad 2009-02-23 11:19:06

Håller med dig Elin fullt ut! Så jävla fegt! <3<3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin Berg

Mitt namn är Elin, men jag kallas för Fröken Berg. Jag är en glad och träningstokig tjej från Värmland som är bosatt i mysiga Göteborg. Jag jobbar i medlemsservice på Friskis&Svettis i Majorna. Där får jag vistas i en miljö som jag älskar och möta fantastiska människor varje dag. I min blogg skriver jag om framför allt träning, kost och hälsa, som är mina största intressen, men jag delar även med mig av egna tankar, min garderob, fotografier, musik och annat skoj. Jag älskar att inspirera andra människor så jag hoppas att du som läser tar med dig något härifrån och får en känsla av att vilja läsa min blogg igen. Om ni har frågor och vill komma i kontakt med mig så är det fritt fram att maila mig på: elin.berg@live.se

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela