Ett avslutat kapitel

Publicerad 2009-02-16 22:40:32 i Vardagligt prat,

Jag tänkte faktiskt gå och lägga mig snart. Måste upp tidigare imorgon eftersom jag ska duscha. Orkar inte det just nu känner jag.

Har pluggat i kväll och kommit på att det vi gör i Historia B just nu är väldigt intressant. Jag och pappa satt i vardagsrummet, han kollade på fotboll och jag satt och berättade om allt vi har till provet. Och så sa jag att man inte ska dra alla över en kam. T ex att alla svenskar är kalla, "lagom" och tystlåtna. Sen började jag prata om konst och massa annat och då började pappa asgarva helt plötsligt och sa att han höll med mig om att man inte ska dra alla över en kam. Han tyckte att det där med att svenskar anses vara tystlåtna verkligen inte stämde med mig som satt och babblade om allt möjligt när han försökte titta på fotbollen på TVn. Haha det var lite roligt faktiskt.

Nu ska jag dricka lite möjlk hade jag tänkt. Har fått veta av Camilla (naturkunskapslärare) att mjölk är lugnande och bra för sömnen. Tänker inte gå in på några djupare detaljer om varför, för då kommer ni somna. Kul att någonting har fastnat från den kursen i alla fall. Haha.

Men godnatt!

Kommentarer

Postat av: Caroline

Publicerad 2009-02-17 12:17:37

lugnande? ja drack mjölk innan ja la mig igår, å min natt va verkligen inte lugn :|

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin Berg

Mitt namn är Elin, men jag kallas för Fröken Berg. Jag är en glad och träningstokig tjej från Värmland som är bosatt i mysiga Göteborg. Jag jobbar i medlemsservice på Friskis&Svettis i Majorna. Där får jag vistas i en miljö som jag älskar och möta fantastiska människor varje dag. I min blogg skriver jag om framför allt träning, kost och hälsa, som är mina största intressen, men jag delar även med mig av egna tankar, min garderob, fotografier, musik och annat skoj. Jag älskar att inspirera andra människor så jag hoppas att du som läser tar med dig något härifrån och får en känsla av att vilja läsa min blogg igen. Om ni har frågor och vill komma i kontakt med mig så är det fritt fram att maila mig på: elin.berg@live.se

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela