Vår och sommar, tack!

Publicerad 2009-02-06 19:44:44 i Vardagligt prat,

Yammi. Åt nyss ris med wokgrönsaker och kyckling.
Det kallar jag gott. Ett tag sen jag åt det så. Mmmm!

Hittills har denna fredag bara varit bra. Ganska slapp skoldag och på klassrådet fick vi reda på att vi som ska till Branäs på måndag har samling halv 6. Ehrm, det gäller alltså att vara riktigt morgonpigg då, haha! Fifan, kommer känna mig som en säck potatis. Jaja, Branäs kommer bli sjukt roligt i alla fall, så det gör absolut ingenting. Hihi!

Sista lektionen var Arbetssätt & Lärande med Ann. Jag och Johanna pratade om vad egentligen "en perfekt människa är" och kom fram till att ingen kan bli perfekt, eftersom vi inte ens kunde sätta punkt för vad som gör en människa perfekt. Men sen kom vi i alla fall fram till att Ann är ett exempel på en perfekt lärare i alla fall. Hon är svår att slå vill jag lova - oj oj oj.

Skönt med fredag som sagt. My favorite day. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och mysa vid TVn. Ska äta massa frukt och godis hela kvällen. Hihi!

Måste bara tillägga att jag faktiskt är trött på all snö nu. Idag satt jag, Johanna och Emma och planerade sommaren och då tittar man ut och se att allt är täckt av snö. Nej, nu vill vi ha vår och sommar! Ge oss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin Berg

Mitt namn är Elin, men jag kallas för Fröken Berg. Jag är en glad och träningstokig tjej från Värmland som är bosatt i mysiga Göteborg. Jag jobbar i medlemsservice på Friskis&Svettis i Majorna. Där får jag vistas i en miljö som jag älskar och möta fantastiska människor varje dag. I min blogg skriver jag om framför allt träning, kost och hälsa, som är mina största intressen, men jag delar även med mig av egna tankar, min garderob, fotografier, musik och annat skoj. Jag älskar att inspirera andra människor så jag hoppas att du som läser tar med dig något härifrån och får en känsla av att vilja läsa min blogg igen. Om ni har frågor och vill komma i kontakt med mig så är det fritt fram att maila mig på: elin.berg@live.se

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela