Grillmaster

Publicerad 2009-06-29 15:51:42 i Vardagligt prat,

Hej allihopa!

Vädret fortsätter att vara perfekt och det är så sjukt underbart. Jag njuter av varenda sekund! Man går runt med ett leende på läpparna och känner att det här är det bästa med sommaren.

Igår var jag ute i skärgårn hela kvällen. Jag och Johanna var på Maxi innan och handlade mat till oss. Grillat kött och potatissallad, och så köpte vi även en engångsgrill som skulle hjälpa oss att få någon mat. När vi kom ut i skärgårn hade Hanna och Jacob redan kommit, så vi satte igång med grillen direkt. Efter 1,5 timme hade vi fortfarande inte fått igång den. Vi hade provat nästan allt som gick. Snacka om värdelös grill! Men, som tur var så kom Chris och Tommy lite senare och Chris verkar vara en riktig grillmaster. Han gick och hämtade massa pinnar, grenar och bark som han dränkte i tändvätska och tända på allt. Haha, gud vad det brann! Och efter ett tag började det lyckligtvisse ut som om det gick att grilla.

När vi äntligen började äta hade det gått 2,5 timme. På förpackningen står det 25 minuter. Ehrm, dom får nog ändra tiden lite och lägga till att det behövs typ en liter tändvätska och en massa pinnar, bark och grenar. Maten var i alla fall god som tur var. Efter maten blev det fotbollsmatch och det var riktigt kul. Jag börjar nästan sakna fotbollen lite nu faktiskt! Det är verkligen så himla kul! Vi får väl se hur länge det ligger på väntlistan. Man vet aldrig!

När alla hade åkt hem satte jag och Johanna oss på bryggan och hade det jättemysigt. Klockan var nog runt 12 när vi åkte hemåt och det var inte ens kallt och knappt mörkt. Jag tittade på termometern när jag kom hem vid halv 1 och då visade den 18,6 grader. Det är inte dåligt det!

Jag kan sammanfatta kvällen som helt underbar och väldigt rolig. Trots att grillen bråkade med oss så fick vi ju ändå mat i magen och det var tur. Allt annat var toppen!  

Kommentarer

Postat av: Johanna

Publicerad 2009-06-30 22:29:44

UNDERBAR KVÄLL ÄVEN DENNA:D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin Berg

Mitt namn är Elin, men jag kallas för Fröken Berg. Jag är en glad och träningstokig tjej från Värmland som är bosatt i mysiga Göteborg. Jag jobbar i medlemsservice på Friskis&Svettis i Majorna. Där får jag vistas i en miljö som jag älskar och möta fantastiska människor varje dag. I min blogg skriver jag om framför allt träning, kost och hälsa, som är mina största intressen, men jag delar även med mig av egna tankar, min garderob, fotografier, musik och annat skoj. Jag älskar att inspirera andra människor så jag hoppas att du som läser tar med dig något härifrån och får en känsla av att vilja läsa min blogg igen. Om ni har frågor och vill komma i kontakt med mig så är det fritt fram att maila mig på: elin.berg@live.se

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela