Halkbana

Publicerad 2009-06-22 19:04:32 i Vardagligt prat,

Idag var det dags för halkkörning. Jag, tillsammans med fyra grabbar, körde härifrån kl. 12 och åkte till Grums där vi skulle spendera dagen. Vi åkte i varsin bil i ungefär 2 timmar på olika banor och sen var det dags att åka hem. Vi kom hem halv 6 ungefär, och då var jag grymt hungrig ska ni veta. Jag hade inte ätit något sen frukosten vid 10. Men nu har jag fått i mig mat - grillad kyckling, som är typ det godaste jag vet. Mums!

Vad som händer resten av kvällen vet jag inte helt säkert. Jag är väldigt trött och har jätteont i huvet så det blir nog lugnt. Jag tror det går en till bra film idag på 3an. Inside man heter den om jag inte minns fel. Pappa påstår att den är svinbra, så det blir antagligen ännu en filmkväll i soffan. Hihi mysigt!

By the way så är det kanonbra väder ute och det ska tydligen bli så hela veckan. Vadå underbart? Jag älskar sommaren, det bara är så!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin Berg

Mitt namn är Elin, men jag kallas för Fröken Berg. Jag är en glad och träningstokig tjej från Värmland som är bosatt i mysiga Göteborg. Jag jobbar i medlemsservice på Friskis&Svettis i Majorna. Där får jag vistas i en miljö som jag älskar och möta fantastiska människor varje dag. I min blogg skriver jag om framför allt träning, kost och hälsa, som är mina största intressen, men jag delar även med mig av egna tankar, min garderob, fotografier, musik och annat skoj. Jag älskar att inspirera andra människor så jag hoppas att du som läser tar med dig något härifrån och får en känsla av att vilja läsa min blogg igen. Om ni har frågor och vill komma i kontakt med mig så är det fritt fram att maila mig på: elin.berg@live.se

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela