Inte långt kvar

Publicerad 2009-06-01 17:56:08 i Vardagligt prat,

Nu är det bara 1,5 vecka kvar - sen slutar vi! Det kommer att bli så oerhört skönt så ni vet inte. Jag tror jag har sagt det tusen gånger, men det hjälps inte. Jag måste få ut det igen. Jag kommer bli så glad!

I går kväll kände jag av i halsen att något var på gång. Just nu har jag ont i både huvudet och halsen, men jag hoppas verkligen att jag inte blir sjuk. Det får bara inte hända. Trots detta så har dagen varit bra. Hade det muntliga nationella (spanska) idag och det kändes väl sådär. Hoppas det gick rätt bra i alla fall. På geografin gick vi "Hälsans stig", men vi orkade inte gå hela för det var så sjukt varmt.

Nu sitter jag ute och pluggar naturkunskap. Eller ja, jag har tagit ett kort break och surfar lite på min nya laptop. Super! Snart är det dags för mat och sen ska jag och Johanna ta oss en cykeltur i det fina vädret. Måste passa på nu eftersom det ska bli sämre väder dom kommande dagarna.

Men atte, nu ska jag nog äta lite tror jag. Adios bonitas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin Berg

Mitt namn är Elin, men jag kallas för Fröken Berg. Jag är en glad och träningstokig tjej från Värmland som är bosatt i mysiga Göteborg. Jag jobbar i medlemsservice på Friskis&Svettis i Majorna. Där får jag vistas i en miljö som jag älskar och möta fantastiska människor varje dag. I min blogg skriver jag om framför allt träning, kost och hälsa, som är mina största intressen, men jag delar även med mig av egna tankar, min garderob, fotografier, musik och annat skoj. Jag älskar att inspirera andra människor så jag hoppas att du som läser tar med dig något härifrån och får en känsla av att vilja läsa min blogg igen. Om ni har frågor och vill komma i kontakt med mig så är det fritt fram att maila mig på: elin.berg@live.se

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela