Rap das armas

Publicerad 2009-06-29 16:02:42 i Vardagligt prat,

Mmmh me like.Även om jag somnade sent igår blev det en tidig morgon idag. Jag väcktes vid 6 och vid kvart i 7 åkte jag, mamma och pappa, mormor och farfar ut till Kummelön för att äta frukost. Så himla mysigt att sitta ute vid vattnet med frukost och bara njuta, någon helt annanstans än det vanliga. Det borde man göra oftare faktiskt!

Vid 11 följde jag med mamma ner till stan med mormor. Vi hade bestämt att vi skulle handla kläder med/åt mormor eftersom hon tycker det är så himla hemskt. Jag fattar inte, det är ju svinroligt? Önskar att jag kunde shoppa jämt, hihi! Men i alla fall så lyckades vi hitta lite grann trots att mormor är så otroligt envis och inte vill ha något. Konstigt det där. Efter shoppingen åkte vi till TIngshuset och fikade. Extremt gott kan jag lova. Räksmörgås och morotskaka till efterrätt - mums! 

Innan jag satt mig här målade jag precis klart enda sidan av dörren. Jag har ju grundmålat hela dörren två gånger och nu har jag även målat med vanlig färg två gånger på ena sidan, så nu är det bara en sida kvar. Men som sagt så ska det ju torka i typ 16 timmar så jag kan bara måla en gång per dag. Men jag lider inte direkt. Tss!

Vad som händer resten av dagen har jag ingen aning. Vi ska grilla hamburgare om någon timme, men efter det vill man ju göra något. Vem vill sitta inne liksom? No one, skulle jag gissa på.

Aja, nu ska jag kila. Ciao! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin Berg

Mitt namn är Elin, men jag kallas för Fröken Berg. Jag är en glad och träningstokig tjej från Värmland som är bosatt i mysiga Göteborg. Jag jobbar i medlemsservice på Friskis&Svettis i Majorna. Där får jag vistas i en miljö som jag älskar och möta fantastiska människor varje dag. I min blogg skriver jag om framför allt träning, kost och hälsa, som är mina största intressen, men jag delar även med mig av egna tankar, min garderob, fotografier, musik och annat skoj. Jag älskar att inspirera andra människor så jag hoppas att du som läser tar med dig något härifrån och får en känsla av att vilja läsa min blogg igen. Om ni har frågor och vill komma i kontakt med mig så är det fritt fram att maila mig på: elin.berg@live.se

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela