Testat spikmatta?

Publicerad 2009-06-04 22:55:21 i Vardagligt prat,

Nu är jag äntligen klar med pluggandet. Så himla skönt! Har suttit i flera timmar, som jag sa till mig själv innan att jag inte skulle göra för då skulle jag bara blanda ihop allt, vilket jag också gjorde. Men jag tror att när jag väl sitter där imorgon kommer det nog ordna sig. Det måste göra det i alla fall.

Förresten, har ni testat en sånn där spikmatta? Min mamma köpte en för några veckor sen och jag har testat två gånger tror jag. Det går inte att ligga på den. Det är i princip omöjligt för min kropp. Det för så fruktansvärt ont. Det känns som sylvassa nålar som ska göra hål på hela ryggen. Jag testade igen nyss fast med en t-shirt, men då kändes det typ ingenting istället. Det är liksom antingen eller. Men jag skulle vilja ligga på den för mamma säger att det är skönt (hon ligger typ 15-20 min varje kväll) men jag vill heller inte plåga mig bara för att jag ska lära mig att ligga där. Det känns väldigt onödigt. Jag får hitta något annat istället. Kanske ska börja med vanlig avslappning? Det var ju så skönt när vi hade det på idrotten igår. Ligga i en mörk sal med tända ljus, harmonisk musik och en jättegosig filt. Åh, vad mysigt! Hihi.

Klockan börjar närma sig 11, men är jag trött för det? Nej, inte ett dugg faktiskt. Vad gör man tro? Sitter kvar här? Läser? Pluggar? Oj, det där sa jag inte. Stryk! Nej, men ärligt talat så ska jag nog ta och göra mig iordning och sen lägga mig i min sköna säng. Åh, jag kom på en grej. Jag ska byta sängkläder. Vad är skönare än en nybäddad säng? Svårt och slå alltså!


Kommentarer

Postat av: julia

Publicerad 2009-06-05 07:55:33

haha PRECIS sådär blir det för mig med när ja ligger på spikmattan, helt omöjligt att hitta någon bra ställning utan att det gör svinont nånstans, och tar man tshirt känns det inte alls haha :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin Berg

Mitt namn är Elin, men jag kallas för Fröken Berg. Jag är en glad och träningstokig tjej från Värmland som är bosatt i mysiga Göteborg. Jag jobbar i medlemsservice på Friskis&Svettis i Majorna. Där får jag vistas i en miljö som jag älskar och möta fantastiska människor varje dag. I min blogg skriver jag om framför allt träning, kost och hälsa, som är mina största intressen, men jag delar även med mig av egna tankar, min garderob, fotografier, musik och annat skoj. Jag älskar att inspirera andra människor så jag hoppas att du som läser tar med dig något härifrån och får en känsla av att vilja läsa min blogg igen. Om ni har frågor och vill komma i kontakt med mig så är det fritt fram att maila mig på: elin.berg@live.se

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela