Publicerad 2011-04-25 21:33:54 i Vardagligt prat,

Min helg har verkligen varit helt underbar. Solen har varit vår bästa vän och jag har tillbringat mina dagar med de finaste människorna. Grillkvällar, påskbord på Hennickehammar, skärgårdhäng med solning, spel, frukt och godis, fest med de bästa och soliga långpromenader.

Publicerad 2011-04-24 11:16:10 i Vardagligt prat,Det sägs att ovan molnen är himlen alltid blå.
Men det kan vara svårt att tro när man inte ser den.

Publicerad 2011-04-18 19:11:07 i Vardagligt prat,

Fin dikt av Tage Danielsson.

En droppe droppad i livets älv
har ingen kraft till att flyta själv
Det ställs ett krav på varenda droppe:
Hjälp till att hålla de andra oppe!

Publicerad 2011-04-16 17:42:45 i Vardagligt prat,


Foto från sommaren 2010. Älskar den.

Det är lördag och meteorologernas lovord om solsken stämde väl, vilket var tur. Hittills har min dag varit alldeles toppen. Jag har fikat med världens finaste Marie, haft löpträning ute vid A9 i helt fel kläder, försökt bestämma kläder till ikväll och städat mitt rum som liknade ett bombnedslag. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det matlagning och fix inför kvällens festligheter. Ha en fin kväll!

Publicerad 2011-04-15 23:10:42 i Vardagligt prat,Jag vill ha sommar och sol, klänning och tunna skor, grillat och goda drinkar, grönt gräs och färgglada blommor, ljusa kvällar och vackra solnedgångar. Lycka ända in i själen!

Publicerad 2011-04-15 22:46:23 i Vardagligt prat,

Klickade mig in på Nelly.com för en stund sen och blev totalt blixtförälskad. Har letat som en tok efter en klänning i stark korallfärg utan resultat. Men ikväll däremot, då fann jag denna skönhet. Dessutom hittade jag ett lack som såg superfint ut, så den fick hänga med i beställning. Hoppas, hoppas, hoppas att jag gjorde ett lyckat köp!

Publicerad 2011-04-12 22:49:38 i Vardagligt prat,

Att jag inte hade tagit ett löpsteg sen förra sommaren märktes ganska tydligt för två veckor sen då jag var helt utmattad efter 3 minuter. Efter den dagen trodde jag att jag hade förlorat konditionen helt, men ikväll visade det sig att jag orkade hela 40 minuter. Om det var min nya löpartröja, min nytankade iPod eller konditionen som återuppstått vet jag inte. Jag är i alla fall nöjd!

Älskar tröjan! Superskööön..

Publicerad 2011-04-10 22:13:03 i Vardagligt prat,You touched my heart, you touched my soul
You changed my life and all my goals
And love is blind and that I knew when,

My heart was blinded by you
I've kissed your lips and held your head
Shared your dreams and shared your bed
I know you well, I know your smell
I've been addicted to you

Publicerad 2011-04-10 19:21:45 i Vardagligt prat,Helgen är snart förbi och imorgon går jag in på jobbdag tre av sju. Min aprilsöndag började med en promenad till stationen runt halv 7. Gatorna var tomma och stillsamma. Det enda som hördes var gruset som knastrade under mina fötter och fåglarna som kvittrade och sjöng. Hela vägen ner kunde jag känna en doft som starkt påminde mig om den friska luften en tidig sommadag. Alldeles underbart! Jag kan inget annat än njuta av lyckan över vårens återkomst. Den har varit oerhört saknad och efterlängtad! I can feel the heat of the sun and I love it.

Publicerad 2011-04-08 20:23:44 i Vardagligt prat,

I'd catch a grenade for you
Throw my hand on the blade for you
I'd jump in front of a train for you
You know I'd do anything for you
I would go through all this pain
Take a bullet straight through my brain
I would die for you baby, but you won't do the same..

Publicerad 2011-04-08 20:09:55 i Vardagligt prat,

En fin torsdag. En fin fredag. Mina två lediga dagar har varit helt toppen. Ett tack till solen för att du prickade in rätt dagar. Du kunde inte komma mer lägligt. Under min ledighet har jag ägnat tid åt massa bra saker. Det bästa har varit att träffa min underbara vän Hanna, att susa fram på gatorna med löparskor på fötterna och musik i öronen, att äta god mat med mina föräldrar och att springa runt själv i affärer utan att behöva ta hänsyn till någon annan, vilket visade sig ha en positiv effekt då jag lyckas göra tre investeringar. Mycket bra! Denna kväll blir lugn som gatan för min del eftersom jag behöver få ny energi inför de kommande 7 dagar, som kommer att bestå av jobb. Wish me luck!

Publicerad 2011-04-03 12:11:49 i

Middag i all ära. Supergod mat och himmelsk efterätt.
Vin i både röd och vit färg. Musik, skratt och tjejsnack.
Jag har världens bästa vänner. All kärlek till er!Publicerad 2011-04-02 15:39:28 iI år är vårens mode fantastiskt fint på många sätt och som vanligt är plånboken för liten för allt detta. Förra fredagen var jag och Hanna i Karlstad på en shoppingtur och redan innan hade jag spanat in massa fina vårplagg som jag ville köpa, men när jag väl stod i provhytten var det nästan inget som kändes perfekt. I stället visade Hanna mig mina efterläntade svarta jeansleggings från Dr Denim på Carlings och jag kunde inget annat än jubla. Överlycklig tjej är nu ägare till dessa snyggingar ovan, som passar till ALLT.

Dessutom slog jag till på en underbar spetstopp i off white idag när jag och mamma sprang i affärer. Så himla fin tycker jag! Den var dessutom hundra kronor billigare än vad jag trodde. Bara +++.

Publicerad 2011-04-02 14:54:13 i Vardagligt prat,

April april din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill. Jag hade planerat att hålla mig på min vakt igår eftersom det var 1 april. Under hela dagen kände jag mig faktiskt stolt över att inte ha blivit lurad, vilket jag annars brukar bli. Detta höll sig fram till då jag fick reda på att stans gamla badhus inte alls ska bli en tennishall. Haha, hur dum får man bli!

Nog om skämt och första april. Idag är det lördag och månadens andra dag. Hittills har jag haft en mysig dag tillsammans med min mamma och vi har hunnit med både shopping, fika, vernissage och konstutställning. Nu har vi stängt dörren för depp-vädret en stund men kommer förmodligen bege oss ut igen för en promenad. Frisk luft har ingen dött av.

Mina planer för kvällen har lutat åt flera håll och kanter, vilket har gjort mig en aning förvirrad. Men efter många om och men har jag beslutat mig för att spendera kvällen med mina bästa vänner. Det blir middag hos Olivia med god mat och dryck så jag kan inte annat än se fram emot en toppenkväll. Girl's on top.

Om

Min profilbild

Elin Berg

Mitt namn är Elin, men jag kallas för Fröken Berg. Jag är en glad och träningstokig tjej från Värmland som är bosatt i mysiga Göteborg. Jag jobbar i medlemsservice på Friskis&Svettis i Majorna. Där får jag vistas i en miljö som jag älskar och möta fantastiska människor varje dag. I min blogg skriver jag om framför allt träning, kost och hälsa, som är mina största intressen, men jag delar även med mig av egna tankar, min garderob, fotografier, musik och annat skoj. Jag älskar att inspirera andra människor så jag hoppas att du som läser tar med dig något härifrån och får en känsla av att vilja läsa min blogg igen. Om ni har frågor och vill komma i kontakt med mig så är det fritt fram att maila mig på: elin.berg@live.se

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela