Celsius

Publicerad 2012-11-29 17:06:00 i Träning - tips,

Min nyfunna, fantastiska vän. Det har varit mycket kärlek till mina käraste i de senaste inläggen och här kommer ett till, som är ägnat åt en favorit i en helt annan kategori: Laster! Tidigt i våras drack jag min första Celsius. Jag hade hört att smakerna var goda och att den gjorde rent ut sagt underverk för energin. Jag testade men blev lite smått besviken då jag inte kände det där Wow:et som jag förväntat mig. Dessutom var den knappast gratis då jag tror jag betalade runt 25 kr för en ynka liten burk. Efter två-tre burkar kom Snål-Elin fram och jag slutade köpa. Här om veckan fick jag ett riktigt sug efter att prova igen. Nu vimlar det av Celsius-drickare och jag kan nog påstå att jag har fallit för något slags omedvetet grupptryck, eller trend för att få det att låta liiite bättre. Det finns en matbutik här i Göteborg som säljer billiga Celsius och det tackar jag och hurrar för. När jag, här om veckan, fick det där suget bestämde jag mig för att hoppa på spårvagnen och åka till den fantastiska matbutiken, som för övrigt har blivit en av mina favoriter (nej, inte bara för att de säljer billiga Celsius). Jag köpte på mig x-antal burkar och har staplat upp dem snyggt i kylen. Hittills är min favorit den med colasmak. Jag har även testat Vilda bär och Citrus Lime och kommer säkerligen testa resten av smakerna. Nu undrar ni kanske om jag blivit sådär hyperaktiv som "man ska bli" när man dricker dem. Nej, men jag blir mycket piggare och får en extra energikick. Varför jag inte fick det i våras vet jag inte, men det är struntsamma nu. Jag tänker fortsätta dricka denna fantastiska dryck och kan verkligen rekommendera den till er läsare. Om ni vill kan ni kika på deras egen hemsida där det står mycket om drycken, vetenskaplig forskning och återförsäljare.
 
 

Kommentarer

Postat av: Malin

Publicerad 2012-11-29 19:35:09

Hej! Jag bor också i Göteborg och tänkte fråga i vilken butik du hittade dessa celsius? Har nämligen samma dilemma, fast jag kallar henne snål-malin, haha!
En mycket inspirerande/rolig/härlig blogg du har förresten, mår lite bättre varje gång jag läser :) kram!

Svar: Hej Malin! Du hittar dem på Maxi i Mölndal :) Nu har de 2 st för 40 kr. Vet inte hur länge det gäller men skynda dit :D Tusen tack! Kul att du gillar den. Det värmer :) Kram!
Elin Berg

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin Berg

Mitt namn är Elin, men jag kallas för Fröken Berg. Jag är en glad och träningstokig tjej från Värmland som är bosatt i mysiga Göteborg. Jag jobbar i medlemsservice på Friskis&Svettis i Majorna. Där får jag vistas i en miljö som jag älskar och möta fantastiska människor varje dag. I min blogg skriver jag om framför allt träning, kost och hälsa, som är mina största intressen, men jag delar även med mig av egna tankar, min garderob, fotografier, musik och annat skoj. Jag älskar att inspirera andra människor så jag hoppas att du som läser tar med dig något härifrån och får en känsla av att vilja läsa min blogg igen. Om ni har frågor och vill komma i kontakt med mig så är det fritt fram att maila mig på: elin.berg@live.se

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela