Publicerad 2013-04-29 10:11:24 i Vardagligt prat,

Nu har Fröken Berg återuppstått och slagit på stort genom att skaffa en helt ny blogg. Nu har jag, förutom en egen domän, ett eget webbhotell och skapat en helt ny design. Jag hoppas att ni som följer mig här kommer att fortsätta följa mig fast via min nya blogg. 
 
Min nya adress är www.frokenberg.se. Vi ses där!
 
_____________________________________________________________________________________________
 
Fröken Berg is back and has created a new blog with an own domain, web host and design. I hope you will keep following my blog on the new address. 
 
My new blog address is www.frokenberg.se. See you there!

Om

Min profilbild

Elin Berg

Mitt namn är Elin, men jag kallas för Fröken Berg. Jag är en glad och träningstokig tjej från Värmland som är bosatt i mysiga Göteborg. Jag jobbar i medlemsservice på Friskis&Svettis i Majorna. Där får jag vistas i en miljö som jag älskar och möta fantastiska människor varje dag. I min blogg skriver jag om framför allt träning, kost och hälsa, som är mina största intressen, men jag delar även med mig av egna tankar, min garderob, fotografier, musik och annat skoj. Jag älskar att inspirera andra människor så jag hoppas att du som läser tar med dig något härifrån och får en känsla av att vilja läsa min blogg igen. Om ni har frågor och vill komma i kontakt med mig så är det fritt fram att maila mig på: elin.berg@live.se

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela