Alla Hjärtans Dag

Publicerad 2013-02-14 22:45:36 i Vardagligt prat,

En intensiv arbetsvecka börjar lida mot sitt slut. Den här veckan har varit en aning kaosaktig men ändå väldigt rolig. På anläggningen har det hänt en hel del nytt och jag har blivit miljö- och värdansvarig, börjat introducera värdar och redan fått hålla i upplärning av en nya extrajobbare. Förutom det har jag haft öppning tre dagar i rad vilket betyder att jag har varit tvungen att gå upp 05.00. Öppning är mitt favoritpass just nu, men eftersom jag bara lyckats sova 5-6 timmar under dessa nätter så tar det extra på krafterna. Imorgon börjar jag senare och då ska det bli skönt att få sova lite längre. Sömn är jätteviktigt när man tränar eftersom det är vid vila som kroppen bygger muskler och återhämtning är A och O. 
 
Dagens träning har bestått av ett tufft Indoor Walking-pass. Efter benpasset i tisdags kändes det extra mycket i ben och rumpa idag, men jäklar vad skönt. Jag älskar när det bränner! På torsdagar brukar jag även gå på Body Combat men jag har bestämt mig för att jag ska hoppa över det passet ett tag framöver. De senaste gångerna har jag inte känt mig motiverad eller haft någon ork eftersom IW-passet innan har varit så pass jobbigt, men ändå har jag gått på passet. Dumt gjort! Nåväl, man lär sig av sina misstag. 
 
När jag kom hem tog jag en lång dusch och därefter åt jag en efterlängtad och god middag, min mumsiga köttfärsgryta. Tröttnar aldrig! Efter maten tog jag en promenad till Tempo som ligger 10 min bort och hämtade ett paket från Zalando. Jag nämde i ett tidigare inlägg att jag beställt lite smått och gott och idag hade äntligen ena paketet kommit. Bild och beskrivning kommer i ett separat inlägg.
 
Nu ska jag snabbt publicera detta inlägg och bilden på skorna och sen blir det sängen för min del! Hoppas ni har haft en fin Alla Hjärtans Dag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin Berg

Mitt namn är Elin, men jag kallas för Fröken Berg. Jag är en glad och träningstokig tjej från Värmland som är bosatt i mysiga Göteborg. Jag jobbar i medlemsservice på Friskis&Svettis i Majorna. Där får jag vistas i en miljö som jag älskar och möta fantastiska människor varje dag. I min blogg skriver jag om framför allt träning, kost och hälsa, som är mina största intressen, men jag delar även med mig av egna tankar, min garderob, fotografier, musik och annat skoj. Jag älskar att inspirera andra människor så jag hoppas att du som läser tar med dig något härifrån och får en känsla av att vilja läsa min blogg igen. Om ni har frågor och vill komma i kontakt med mig så är det fritt fram att maila mig på: elin.berg@live.se

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela