Äntligen

Publicerad 2013-02-02 12:06:25 i Vardagligt prat,

Hej fantastiska läsare!
 
Nu befinner jag mig äntligen i de värmlänska skogarna, närmare bestämt i Kristinehamn. Igår jobbade jag kväll och stängde för första gången. När jag kom hem var huvudet lagomt snurrigt och kroppen trött men jag somnade sent eftersom jag var tvungen att packa och varva ner. Imorse gick tåget 06.00 vilket betydde att jag var tvungen att stiga upp vid 5. Med 4 timmars sömn i bagaget tog jag mig till centralstationen och sen tuffade tåget mot Värmland. I Karlskoga blev jag hämtad av mamma och pappa och därefter åkte vi iväg hem till Kristinehamn.
 
Det första vi gjorde var att åka till stan eftersom mamma skulle göra lite ärenden. Jag passade på att strosa runt inne på Lindex och hittade både en spetstopp och en skjorta. Jag kände att jag behövde uppdatera garderoben lite eftersom jag inte köpt så mycket kläder på sista tiden och det är alltid kul att kunna gynna de få butiker som finns här.
 
Just nu sitter jag och kikar på Gladiatorerna som jag missade igår. Jag har inte lyckats sova något sen jag kom hem men däremot har jag laddat med god mat och kaffe. Kyckling-, broccoli- och blomkålsgryta med ris och ett ägg till. Det första mamma sa när vi kom hem var "Elin, det finns protein åt dig i kylen. Massa kyckling och så har pappa köpt kvarg.". Jag tror att mina föräldrar har börjat lära sig om min nya diet och att jag gillar protein. Äntligen, det var på tiden! Haha ;)
 
Om en stund är det dags för mig att byta om till träningskläder för vid 1 ska jag vara på badhusets gym och träffa en kompis som heter Andreas. Tydligen så väntas det benslakt så att ladda upp med muskelmat var nog en bra idé ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin Berg

Mitt namn är Elin, men jag kallas för Fröken Berg. Jag är en glad och träningstokig tjej från Värmland som är bosatt i mysiga Göteborg. Jag jobbar i medlemsservice på Friskis&Svettis i Majorna. Där får jag vistas i en miljö som jag älskar och möta fantastiska människor varje dag. I min blogg skriver jag om framför allt träning, kost och hälsa, som är mina största intressen, men jag delar även med mig av egna tankar, min garderob, fotografier, musik och annat skoj. Jag älskar att inspirera andra människor så jag hoppas att du som läser tar med dig något härifrån och får en känsla av att vilja läsa min blogg igen. Om ni har frågor och vill komma i kontakt med mig så är det fritt fram att maila mig på: elin.berg@live.se

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela