Mina kosttillskott

Publicerad 2013-02-20 22:47:00 i Träning,

 
Jag fick en fråga tidigare idag om vilka kosttillskott jag använder. Med hänsyn till min PT och att jag har betalat för att få ett kosttillsskottsschema anpassat för mig så kommer jag inte att skriva alla men jag vill givetvis dela med mig av några av de jag använder.
 
One Whey Isolate: Proteinpulver utan laktos, fett och kolhydrater. Perfekt som mellanmål i en shaker, tillsammans med kvarg/keso eller annat. Jag fick just hem Chocolate Mint och den var jättegod!
One Amino: Aminosyror (BCAA) som tas före och efter träning. Ökar muskeluppbyggnaden och återhämtningen och även energin under ditt träningspass.
One Power: Ett pre-workout som man kan ta innan ett träningspass ifall man känner sig trött. Finns med och utan koffein. 
 
Allt är från Fitnessguru.
 
Jag äter inga proteinbars längre eftersom jag hellre väljer renare alternativ. Anledningen till att det ligger två stycken på bordet, som ni kan se på bilden, är för att dessa två, tillsammans med nudelpaketet, är en kompensation från Fitnessguru för deras alldeles för långa leveranstid och dåliga service. Får se om jag smakar på dom eller ger dom till någon som gillar bars :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin Berg

Mitt namn är Elin, men jag kallas för Fröken Berg. Jag är en glad och träningstokig tjej från Värmland som är bosatt i mysiga Göteborg. Jag jobbar i medlemsservice på Friskis&Svettis i Majorna. Där får jag vistas i en miljö som jag älskar och möta fantastiska människor varje dag. I min blogg skriver jag om framför allt träning, kost och hälsa, som är mina största intressen, men jag delar även med mig av egna tankar, min garderob, fotografier, musik och annat skoj. Jag älskar att inspirera andra människor så jag hoppas att du som läser tar med dig något härifrån och får en känsla av att vilja läsa min blogg igen. Om ni har frågor och vill komma i kontakt med mig så är det fritt fram att maila mig på: elin.berg@live.se

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela