Övningstips

Publicerad 2013-02-20 21:48:45 i Träning - tips,

Rodd med rep i högt fäste
Den här övningen tipsade min arbetskollega om och tränar baksida axel. När jag testade den kände jag direkt att den tog på rätt ställe. Toppenövning! 
 
 
 
Backflyes med hantlar
Min arbetskollega har även tipsat mig om den här övningen fast man kör med en hantel i taget. Jag brukar köra den som killen visar men efter att ha testat med en hantel i taget kände jag att jag fick mycket bättre kontakt. Grym övning!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin Berg

Mitt namn är Elin, men jag kallas för Fröken Berg. Jag är en glad och träningstokig tjej från Värmland som är bosatt i mysiga Göteborg. Jag jobbar i medlemsservice på Friskis&Svettis i Majorna. Där får jag vistas i en miljö som jag älskar och möta fantastiska människor varje dag. I min blogg skriver jag om framför allt träning, kost och hälsa, som är mina största intressen, men jag delar även med mig av egna tankar, min garderob, fotografier, musik och annat skoj. Jag älskar att inspirera andra människor så jag hoppas att du som läser tar med dig något härifrån och får en känsla av att vilja läsa min blogg igen. Om ni har frågor och vill komma i kontakt med mig så är det fritt fram att maila mig på: elin.berg@live.se

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela