Att vara sin egen hjälte

Publicerad 2013-01-10 23:22:11 i Motivation/Inspiration,

 
Att vara sin egen hjälte. 
Under den senaste veckan har min hjärna gått på högvarv. Jag har grubblat, funderat, tänkt och grubblat igen. Ibland har jag varit säker på min sak, men plötsligt så dyker det upp något som gör att jag tänker om, tänker nytt. Mina tankar har kretsat kring ordet hjälte. Vad är egentligen en hjälte? Det finns många sätt att se på saken och ingenting är fel, men jag har kommit fram till att jag tror att den största hjälten är en själv. Jag är min hjälte och du är din. Det kommer alltid att finnas människor som inte gillar det du gör, tycker som du eller glädjs åt dina framgångar, men så länge du tror på dig själv så kommer du alltid att lyckas med det du vill åstadkomma. Vad som krävs är ett starkt psyke, ett djävlar anamma och att älska sig själv. Man ska vara sin egen hjälte!
 
Jag är medveten om att min livsstil, mina val och hur jag vill förmedla mina budskap inte gillas hos alla. För en tid sen hade jag aldrig vågat lägga upp bilder på t.ex min kropps utveckling eftersom jag var rädd för vad folk skulle tycka. Idag är jag otroligt stark och har växt väldigt mycket som person det senaste året/halvåret. Nu struntar jag i vad folk tycker och tänker, för jag vet att jag har många som uppskattar det jag gör men framför allt så har jag lärt mig att tycka om mig själv som person och jag ser min utveckling på ett positivt sätt. Jag har fått många fina meddelanden av vänner den senaste veckan och orden de sagt värmer verkligen mitt hjärta och får mig att vilja fortsätta ännu mer med det jag gör. Att inspirera andra människor är det bästa jag vet och jag tänker inte ändra på mig för att någon annan tycker det. Jag är jag och jag är jäkligt stolt över mig själv och vad jag har åstadkommit i mitt liv. Jag slår vad om att stoltheten kommer att höjas i framtiden, för jag vill utvecklas ännu mer  och hoppas kunna bidra till andra människor utveckling. Det är en av mina drömmar och som man säger: if you can dream it, you can make it.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin Berg

Mitt namn är Elin, men jag kallas för Fröken Berg. Jag är en glad och träningstokig tjej från Värmland som är bosatt i mysiga Göteborg. Jag jobbar i medlemsservice på Friskis&Svettis i Majorna. Där får jag vistas i en miljö som jag älskar och möta fantastiska människor varje dag. I min blogg skriver jag om framför allt träning, kost och hälsa, som är mina största intressen, men jag delar även med mig av egna tankar, min garderob, fotografier, musik och annat skoj. Jag älskar att inspirera andra människor så jag hoppas att du som läser tar med dig något härifrån och får en känsla av att vilja läsa min blogg igen. Om ni har frågor och vill komma i kontakt med mig så är det fritt fram att maila mig på: elin.berg@live.se

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela