Back on track

Publicerad 2013-01-24 09:54:02 i Vardagligt prat,

Jag ber om ursäkt för extremt dålig uppdatering från min sida. Jag har inte haft ork eller motivation till att skriva eller lägga ut bilder och då låter jag bli. Det blir bara dumt om man bloggar utan att det ligger något hjärta bakom det. Men nu har jag fått tillbaka lusten att skriva så nu kommer jag börja på nytt igen efter en veckas frånvaro.
 
Jag kan börja med att berätta om de senaste veckorna. Innan jul fick jag reda på att jag fått jobb som medlemsservice på Friskis&Svettis i Majorna. I onsdags började första introduktionsdagen och i fem dagar har jag gått bredvid och fått upplärning hur arbetet på gymmet går till. Jag har varit en hel del själv och det har gått bra. Som med alla jobb så är det rörigt och mycket att ta in i början, men jag försöker intala mig själv att jag måste tänka på att jag inte kan kunna allt från början, hur mycket jag än vill. Redan första dagen kände jag att jag skulle trivas och den känslan har inte ändrats, snarare blivit starkare. Att jobba på ett gym, med underbara kollegor och fantastiska medlemmar, är verkligen så otroligt roligt. Jag älskar miljön och jag älskar att jobba med människor. Två intressen på samma gång kan inte bli bättre. Nu har jag "ledig" tills tisdag då jag börjar på heltid på riktigt. Det kan hända att jag får hoppa in och jobba om någon är sjuk, men annars är det tisdagen som gäller. Ser fram emot att komma tillbaka redan nu. Det är så roligt!
 
Förutom att jag kommit igång med jobbet så var jag i Stockholm förra helgen och träffade min PT, Martin Löwgren (axonblogg.se). Vi gjorde nya mätningar och det visade sig att det gått väldigt bra för mig, vilket gjorde mig jätteglad. Eftersom det gått så pass bra så ändrade vi lite i kosten så att jag ska äta mer och jag fick även några nya övningar som jag kan variera mina gamla med. Kul! I måndags mådde jag inte så bra och kände mig väldigt omotiverad, trött och deppig så jag tog en extra vilodag. Två dagars vila gjorde att benpasset i tisdags var otroligt lyckat och mitt överkroppspass igår gick också bra. Så skönt! Härligt att vara igång igen och få en vardag med rutiner. 
 
Idag ska jag gå lite i affärer, handla och laga mat och ikväll är det träning som gäller. Kondition står på schemat och den här gången har jag valt gruppass. Kommer bli grymt!

Kommentarer

Postat av: Caroline

Publicerad 2013-01-24 10:13:00

Så kul att du trivs darling :D Låter toppen!!

Svar: Jaa, det är jättekul! Hoppas att jag kommer in i det snabbt nu :)
Elin Berg

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin Berg

Mitt namn är Elin, men jag kallas för Fröken Berg. Jag är en glad och träningstokig tjej från Värmland som är bosatt i mysiga Göteborg. Jag jobbar i medlemsservice på Friskis&Svettis i Majorna. Där får jag vistas i en miljö som jag älskar och möta fantastiska människor varje dag. I min blogg skriver jag om framför allt träning, kost och hälsa, som är mina största intressen, men jag delar även med mig av egna tankar, min garderob, fotografier, musik och annat skoj. Jag älskar att inspirera andra människor så jag hoppas att du som läser tar med dig något härifrån och får en känsla av att vilja läsa min blogg igen. Om ni har frågor och vill komma i kontakt med mig så är det fritt fram att maila mig på: elin.berg@live.se

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela