Duracell-kanin

Publicerad 2013-01-31 22:37:41 i Träning,

Hej, duracell-kaninen här!
 
Den här dagen har varit helt sjuk. Imorse ringde klockan vid 5 och trots den tidiga uppstigningen hade jag inga problem alls att gå upp. Öppningen på jobbet gick jättebra och jag satte genast igång med "to-do-list". Under förmiddagen var det full rulle och eftersom jag jobbade ensam fram till 11 var det verkligen mycket att göra. Som tur var så känner jag mig redan bekväm i rollen som medlemsservice och det var nog bara bra för mig att jobba ensam nu i början så att jag kan lära mig saker och ting snabbare. Jag brukar lära mig bättre genom att göra saker praktiskt. 
 
När jag slutade vid 15.30 hade jag fortfarande massor av energi trots en väldigt intensiv dag. Direkt efter jobbet åt jag mellis och sen var det dags att åka in till stan för att träna. Först körde jag och Frida lite bänkpress tillsammans och bänkpress är en övning har nästan aldrig kört förut. Jag har bara testat. Anledningen är att jag alltid gymmar ensam (tror det är bäst att träna tillsammans med någon i början så man inte skadar sig) och att jag inte har känt någon större lust att träna så mycket bröst, men nu ska jag bannemig lära mig att köra bänkpress. Vi körde 5-6 set och det gick faktiskt väldigt bra. Kändes riktigt skönt!
 
När vi var nöjda var det dags för Indoor Walking, som jag alltid går på på torsdagar. Under passet hade jag full energi och kände mig som en duracecll-kanin. Haha! Inte nog med Indoor Walking så stannade jag kvar och körde även ett pass Body Combat. Riktigt jobbigt men otroligt kul! När sista passet var klart kände jag äntligen att jag var riktigt trött. Så nu har jag haft två bra träningsdagar. Igår körde jag mitt överkroppspass och ökade i både axelpress, pushdowns och bicepscurl. Blodet rusade i kroppen och pumpen var enorm. Helt underbart! Gårdagen plus dagens pass har fått mig på otroligt bra humör. Älskar att göra framsteg! Bästa, bästa, bäääästa.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin Berg

Mitt namn är Elin, men jag kallas för Fröken Berg. Jag är en glad och träningstokig tjej från Värmland som är bosatt i mysiga Göteborg. Jag jobbar i medlemsservice på Friskis&Svettis i Majorna. Där får jag vistas i en miljö som jag älskar och möta fantastiska människor varje dag. I min blogg skriver jag om framför allt träning, kost och hälsa, som är mina största intressen, men jag delar även med mig av egna tankar, min garderob, fotografier, musik och annat skoj. Jag älskar att inspirera andra människor så jag hoppas att du som läser tar med dig något härifrån och får en känsla av att vilja läsa min blogg igen. Om ni har frågor och vill komma i kontakt med mig så är det fritt fram att maila mig på: elin.berg@live.se

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela