Shoppingen fortsätter..

Publicerad 2013-01-25 16:56:20 i Nytt i garderoben,

Som jag nämnde i det tidigare inlägget så har jag varit en sväng i stan idag igen. Först gick jag till min gamla adress på Storgatan och hämtade lite brev som hade kommit. Både Hanna och Gustav var hemma så det var kul att få träffa dem igen. Jag bodde ju där från augusti till början av januari och trots att vi blev som en familj så har jag  faktiskt redan vant mig vid att bo ensam. Märkligt vad man vänjer sig vid saker så fort ibland.
 
Efter besöket var det dags att sätta igång hitta-en-ny-väska-projektet. Igår var jag inne på Accent i Nordstan men hittade ingenting som passade. Jag gav dem en chans till och promenerade bort till den butiken som ligger på Avenyn. Till min förvåning hittade jag en supersnygg väska i svart som jag föll för direkt. Förutom väskan så hittade jag en vacker dubbelring med diamanter på som hade en röd 70%-lapp på sig. Man tackar! Jag är supernöjd med båda köpen. Alltid kul när man hittar saker man gillar.
 
När jag kände mig nöjd gick jag till biblioteket och lämnade tillbaka två böcker och passade på att låna en ny. Det sägs att "Femtio nyanser av honom" är jättebra så jag blev glad när jag hittade den eftersom jag trodde att den var utlånad. Tyvärr stod den i hyllan för 7-dagarslån så det betyder att jag verkligen får lägga in en växel men för mig är det nog bara bra. 
 
Ikväll skulle jag ha tränat men jag hoppar det idag och tar passet imorgon. Istället för gym väntas tv- och filmkväll. Trevligt! :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin Berg

Mitt namn är Elin, men jag kallas för Fröken Berg. Jag är en glad och träningstokig tjej från Värmland som är bosatt i mysiga Göteborg. Jag jobbar i medlemsservice på Friskis&Svettis i Majorna. Där får jag vistas i en miljö som jag älskar och möta fantastiska människor varje dag. I min blogg skriver jag om framför allt träning, kost och hälsa, som är mina största intressen, men jag delar även med mig av egna tankar, min garderob, fotografier, musik och annat skoj. Jag älskar att inspirera andra människor så jag hoppas att du som läser tar med dig något härifrån och får en känsla av att vilja läsa min blogg igen. Om ni har frågor och vill komma i kontakt med mig så är det fritt fram att maila mig på: elin.berg@live.se

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela