Söndagsmorgon

Publicerad 2013-01-27 12:17:59 i Vardagligt prat,

God morgon!
 
Imorse när jag vaknade trodde jag att klockan var runt 8 eftersom jag kände mig trött och seg i kroppen, men när jag kikade på telefonen så var den visst halv 11. Ops! Just nu sitter jag och dricker kaffe samtidigt som jag tittar på skidåkning på både SVT1 och TV4. För en stund sen åt jag nästan samma uppladdningsmat som igår men blandade kvargen med One Whey och åt ett extra ägg till mina älskade frökusar. Mumsigt!
 
När kaffet är uppdrucket är det dags att promenera till stan för att inta hantlarna på gymmet. Idag tänkte jag testa några av mina nya övningar som jag fick av min PT. Det är lätt att fastna för vissa övningar, vilket jag har förståelse för, men trots det så är det viktigt att variera så att kroppen inte vänjer sig. Som jag har skrivit tidigare så räcker det med att ändra set, reps eller vikt om man verkligen inte vill ta bort en övning. Det lilla kan göra mycket! 
 
Nu ska jag packa väskan och sen börja röra mig mot stan. Ha en fin söndag så hörs vi senare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin Berg

Mitt namn är Elin, men jag kallas för Fröken Berg. Jag är en glad och träningstokig tjej från Värmland som är bosatt i mysiga Göteborg. Jag jobbar i medlemsservice på Friskis&Svettis i Majorna. Där får jag vistas i en miljö som jag älskar och möta fantastiska människor varje dag. I min blogg skriver jag om framför allt träning, kost och hälsa, som är mina största intressen, men jag delar även med mig av egna tankar, min garderob, fotografier, musik och annat skoj. Jag älskar att inspirera andra människor så jag hoppas att du som läser tar med dig något härifrån och får en känsla av att vilja läsa min blogg igen. Om ni har frågor och vill komma i kontakt med mig så är det fritt fram att maila mig på: elin.berg@live.se

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela