Vacker fredagsmorgon

Publicerad 2013-01-25 09:31:04 i Vardagligt prat,

God morgon!
 
Idag när jag vaknade och kikade ut genom fönstret fick jag en väldigt vacker syn. Himlen hade en färgblandning med både rosa, lila, orange och gul. Helt fantastikt! Temeraturen är fortfarande låg men ligger idag på bara -10. Jag är ganska trött på kylan samtidigt som jag älskar när det är sol, minusgrader och frisk luft. Nu ser jag fram emot våren och dess alla härligheter. 
 
 
Fredag, fredag, fredag, många människors favoritdag. Inte nog med det så är det lönedag. Jubel och lyckoskutt! Jag har börjat min dag med att dricka kaffe framför Nyhetsmorgon. Innan lunch ska jag ner till stan och hämta lite brev som har kommit till min gamla adress. Funderar på att stanna och gå lite i affärer igen för jag har några saker som jag skulle behöva kika på. Senare är tanken att ben, rumpa och mage ska köttas. Jag tänkte köra mitt överkroppspass idag men har så ont i axlarna sen Body Combat igår och jag slår vad om att den kommer vara värre imorgon. Träningsvärk har en tendens att smyga sig på och smälla till ordentligt andra eller tredje dagen. Men vi får se! Nu ska jag fortsätta mitt kaffedrickande och sen bege mig ut i kylan. Vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin Berg

Mitt namn är Elin, men jag kallas för Fröken Berg. Jag är en glad och träningstokig tjej från Värmland som är bosatt i mysiga Göteborg. Jag jobbar i medlemsservice på Friskis&Svettis i Majorna. Där får jag vistas i en miljö som jag älskar och möta fantastiska människor varje dag. I min blogg skriver jag om framför allt träning, kost och hälsa, som är mina största intressen, men jag delar även med mig av egna tankar, min garderob, fotografier, musik och annat skoj. Jag älskar att inspirera andra människor så jag hoppas att du som läser tar med dig något härifrån och får en känsla av att vilja läsa min blogg igen. Om ni har frågor och vill komma i kontakt med mig så är det fritt fram att maila mig på: elin.berg@live.se

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela