Leg day

Publicerad 2013-03-06 20:24:00 i Träning,

Hej allesammans! 
 
Hoppas allt är bra med er en lill-lördag som denna. Jag sitter och tittar på Mästerkock medan tvättmaskinen är i full gång. Idag öppnade jag på jobbet och har haft jättemycket att göra hela dagen. Efter jobbet stannade jag kvar som vanligt och gymmade. Passet jag körde hade fokus på ben och rumpa och det blev allt från bulgariska utfall till djupa knäböj. Testade liggande benpress (brukar alltid köra sittande) och fick hjälp av vår kära fastighetsskötare, som för övrigt är sur på mig för att jag tar mer i hantelrodd än honom. Haha! Fick riktigt bra kontakt så jag har bestämt mig för att köra stenhårt med den övningen i fortsättningen. Nu ska benen formas ordentligt!
 
Mina snygga tights! Så hiiiiimla sköna :)
Imorse kl. 05.43 stod jag på busshållplatsen och rockade loss till en av mina favoritlåtar. Får se om jag är lika kaxig imorgon och på fredag. Tre öppningar denna vecka. Nu kör vi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin Berg

Mitt namn är Elin, men jag kallas för Fröken Berg. Jag är en glad och träningstokig tjej från Värmland som är bosatt i mysiga Göteborg. Jag jobbar i medlemsservice på Friskis&Svettis i Majorna. Där får jag vistas i en miljö som jag älskar och möta fantastiska människor varje dag. I min blogg skriver jag om framför allt träning, kost och hälsa, som är mina största intressen, men jag delar även med mig av egna tankar, min garderob, fotografier, musik och annat skoj. Jag älskar att inspirera andra människor så jag hoppas att du som läser tar med dig något härifrån och får en känsla av att vilja läsa min blogg igen. Om ni har frågor och vill komma i kontakt med mig så är det fritt fram att maila mig på: elin.berg@live.se

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela