Som en smäll på käften

Publicerad 2013-03-04 20:48:37 i Egna tankar,

Ibland blir det inte alltid som man har tänkt sig. Min lediga måndag har gått från 100 till 0 på ett ögonblick. Jag hade planerat att träna backintervaller idag men helt plötsligt sa det pang och jag var tvungen att ta av mig kläderna och lägga mig i sängen. Kroppen sa bestämt nej och jag bröt bara ihop. Så istället för att svettas i en backe så ägnade jag eftermiddagen åt att sova, vila, sova och vila igen. Huvudet är fortfarande lite tungt men jag mår bättre i kroppen. Har fått mig en god middag med lax, broccoli och äggmackor och ska alldeles snart förbereda inför morgondagen. Jag vill ha energin tillbaka, jobba igen och träna som vanligt, men idag fick det bli lite annorlunda och jag är glad att jag lyssnade på kroppens signaler. Ikväll blir det tidigt för min del och jag hoppas att ytterligare några timmars sömn kan sätta sprätt på mig igen. Varför jag delar med mig av detta? Jo, för att det är ett tillfälle för mig att visa att jag också vilar ibland, har dåliga dagar och kämpar i motvind. Jag är ingen maskin som går på högvarv hela tiden. Jag är människa precis som alla andra.
 

Kommentarer

Postat av: Elisabeth

Publicerad 2013-03-04 21:34:25

Hej! Jag är en tjej på snart 17 år som lider utav ätstörningar. Jag fick diagnosen anorexia för några år sedan, men har sedan dess ökat ca 10 kg. Mitt bmi ligger på ca 17,7, kanske något högre. Fortfarande lågt, jag vet, men jag vill så gärna börja träna och känna mig stark igen! Jag mår verkligen inte bra av allt stillasittande. Jag vill bygga muskler och gå upp i vikt. Har du någonsin varit fast i ätstörningsträsket? Om så är fallet, när kunde du börja träna igen?
Jag blir jätteglad om du svarar, vet inte vem jag ska vända mig till. Du är välkommen att maila mig. Kram!

Svar: Hej Elisabeth! Detta område ligger väldigt nära mig så jag vill gärna skriva till dig. Jag kommer skriva ett inlägg, i alla fall försöka, om det men eftersom det är en ganska privat fråga så hoppas jag att ni har förståelse för att jag inte vill skriva allt. Men till dig kan jag absolut skriva mer! Jag ska sätta mig ner någon dag här och berätta för dig. Kramar!
Elin Berg

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin Berg

Mitt namn är Elin, men jag kallas för Fröken Berg. Jag är en glad och träningstokig tjej från Värmland som är bosatt i mysiga Göteborg. Jag jobbar i medlemsservice på Friskis&Svettis i Majorna. Där får jag vistas i en miljö som jag älskar och möta fantastiska människor varje dag. I min blogg skriver jag om framför allt träning, kost och hälsa, som är mina största intressen, men jag delar även med mig av egna tankar, min garderob, fotografier, musik och annat skoj. Jag älskar att inspirera andra människor så jag hoppas att du som läser tar med dig något härifrån och får en känsla av att vilja läsa min blogg igen. Om ni har frågor och vill komma i kontakt med mig så är det fritt fram att maila mig på: elin.berg@live.se

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela