Strong is the new skinny

Publicerad 2013-03-02 23:55:45 i Motivation/Inspiration,

Man kan tycka vad man vill om orden "Strong is the new skinny" men för mig betyder det i alla fall en livsstilsförändring. Jag kan med glädje säga adjö till det förflutna och välkomna en frisk och stark kropp. Let's get strong!

Kommentarer

Postat av: sofia

Publicerad 2013-03-03 23:26:18

detta kanske är ett känsligt ämne, men har du tidigare haft en ätstörning? jag har för mig att du tagit upp det för längesen här i bloggen! Skulle du isf vilja berätta lite om det? Hur länge du var sjuk, hur du blev frisk m.m.? :) du är en stor inspiration ska du veta!

Svar: Det stämmer! Har skrivit lite om det men inte gått in på djupet så det är en ganska privat fråga, men jag kan försöka skriva ett inlägg som handlar om det. Om det hjälper någon så glädjer det mig! Tack för dina fina ord :)
Elin Berg

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin Berg

Mitt namn är Elin, men jag kallas för Fröken Berg. Jag är en glad och träningstokig tjej från Värmland som är bosatt i mysiga Göteborg. Jag jobbar i medlemsservice på Friskis&Svettis i Majorna. Där får jag vistas i en miljö som jag älskar och möta fantastiska människor varje dag. I min blogg skriver jag om framför allt träning, kost och hälsa, som är mina största intressen, men jag delar även med mig av egna tankar, min garderob, fotografier, musik och annat skoj. Jag älskar att inspirera andra människor så jag hoppas att du som läser tar med dig något härifrån och får en känsla av att vilja läsa min blogg igen. Om ni har frågor och vill komma i kontakt med mig så är det fritt fram att maila mig på: elin.berg@live.se

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela